Lucrari rigips

Amenajari cu gips carton

Amenajari cu gips carton

Executam lucrari rigips, scafe, tavane casetate si pereti despartitori la preturi avantajoase. Gips carton la preturi de producator! Lucrarile sunt realizate de echipe cu experienta in finisaje interioare. Pentru complexitatea oricarei lucrari gasim solutii optime de executie.

tavan din rigips

Montaj tavan din placi de rigips


pereti despartitori gips carton

Montaj pereti despartitori


tavane casetate

Tavane casetate


Termenul de "tavane rigips" este corect doar daca folosim materialele de la firma RIGIPS. Exista mai multi producatori de materiale din gips carton. Tavanele construite din placi de gips carton mascheaza tavanele imperfecte, sunt mai aspectoase, se realizeaza usor si pot suporta scafe luminate in modele diferite. Profilele UD vor fi prinse de tavanul vechi, dupa ce s-a masurat cu nivelul. Profilele UD se vor prinde de perete cu dibluri, iar apoi se traseaza pe tavan o dunga pentru prinderea bridelor. Bridele, la camerele mici, vor veni prinse din 80 cm in 80 cm de-a lungul fiecarui profil. Profilele CD se monteaza la 50 cm unul fata de celalalt. Profilele CD se vor prinde de bride, dupa care se monteaza vata de sticla. Placile de gips carton se placheaza nu paralel cu profilele CD ci contra lor. Urmeaza gletuirea, slefuirea si zugravitul.

Vrem sa ne multumim beneficiarii cu lucrari de calitate la preturi imbatabile. Pentru detalii tehnice, sfaturi si oferta de pret lucrari gips carton, va rugam sa accesati pagina CONTACT.