Tencuiala mecanizata

Tencuieli ipsos si ciment-var

Tencuieli mecanizate

Executam tencuiala mecanizata de calitate la preturi avantajoase, precum si alte servicii mecanizate in domeniul constructiilor si al finisajelor exterioare si interioare. Tencuielile aplicate mecanizat sunt executate de echipe cu experienta in utilizarea utilajelor de tencuit, finisarea tencuielilor si gleturilor. De asemenea detinem masini de tencuit ce functioneaza la 380V dar si Diesel, mixere de amestecat mortarul cu apa la debit constant, precum si alte unelte profesionale. Pentru complexitatea oricarei lucrari gasim solutii optime de executie.

tencuieli mecanizate

Tencuieli pe baza de ciment


Aplicarea mecanizata a tencuielilor pe baza de ciment se utilizeaza atat pentru exterior cat si pentru interior. Materialele preambalate au in compozitie var, ciment si lianti speciali. Sunt necesare doua straturi de glet de finisare.

preturi tencuieli

Tencuieli pe baza de ipsos


Tencuielile mecanizate pe baza de ipsos se aplica doar in interiorul cladirilor. Aceste tencuieli au calitatea de a regla umiditatea incaperilor iar finisajele sunt de calitate ireprosabila. Aceste tencuieli necesita un strat de glet.

materiale tencuieli

Tencuieli cu mortare clasice


Tencuielile realizate cu mortare traditionale au in componenta nisip, ciment, var si pot fi aplicate la interior si exterior, ca incarcatura.
Aceste tencuieli necesita doua straturi de glet pentru finisari de calitate.

Inainte de aplicarea tencuielilor se va pregati frontul de lucru, si anume: se va izola cu folie tamplaria, se vor taia sarmele ramase de la cofrajele de beton, se vor da cu grund la nevoie, pentru a impiedica rugina sa apara, mai ales daca se va alege o tencuiala pe baza de ipsos, se vor monta coltare zincate si sine de ghidaj. Astfel pregatit terenul, se va aplica tencuiala cu o duza reglabila ce este conectata la furtunul de alimentare cu mortarul pregatit. Dozajul de apa/mortar, precum si presiunea este foarte importanta in realizarea de tencuieli mecanizate de calitate. Dupa aplicarea mortarului pe suport, tencuielile vor fi finisate cu diferite tipuri de dreptare. Tencuielile se realizeaza la o temperatura ambientala de la +5°C si +30°C.

Finisajele tencuielilor mecanizate difera in functie de tipul de mortar ales. Tencuiala cu mortare traditionale este pentru incarcatura sau pereti cu devieri mari. Tinand cont ca materialele sunt mai ieftine la tencuielile cu mortare traditionale, finisajele si manopera vor fi mai scumpe, iar timpul de executie mai mare. De aceea este bine de optat pentru tencuieli cu materiale preambalate, unde reteta este exacta, aplicarea mortarului pe pereti se face relativ usor, iar finisajele sunt mult mai calitative in comparatie cu o tencuiala cu mortare clasice.
Preturile tencuielilor difera in functie de tipul de tencuiala si complexitatea lucrarilor. Vrem sa ne multumim beneficiarii cu lucrari de calitate la preturi imbatabile.
Pentru detalii tehnice, sfaturi si oferta de pret personalizata, va rugam sa accesati pagina CONTACT.