Torcretare

Materiale torcretare

Torcretare uscata si umeda

Executam torcretare mecanizata la preturi avantajoase, precum si alte servicii mecanizate in domeniul constructiilor. Lucrarile de torcretare sunt realizate de echipe cu experienta in servicii mecanizate. Pentru complexitatea oricarei lucrari gasim solutii optime de executie.

torcretare umeda

Torcretare umeda


torcretare mecanizata

Torcretare mecanizata


torcretare uscata

Torcretare piscine


Torcretarea reprezinta operatiunea de consolidare a consolidarea betoanelor armate din tuneluri, galerii, poduri, constructii civile etc si se realizeaza cu utilajul de torcret ESTROMAT sau MAC BETON. Mortarul sau betonul se injecteaza cu presiune foarte mare de 80 – 100 m/s si posibilitatea de transport orizontal pana la 500 m si vertical pana la cca.150 m.
Materialul poate fi insacuit, in siloz, sau direct de la statia de betoane. Lucrarile de torcretare se realizaza cu mortare sau betoane alese in functie de tipul de lucrare de consolidare. Torcretarea cu aplicare umeda se utilizeaza la consolidarea elementelor de beton, camasuiri, piscine si bazine. Torcretarea nu necesita finisaje deosebite si se executa la o temperatura ambientala de la +5°C si +30°C.

Preturile torcretului difera in functie de tipul de material si complexitatea lucrarii. Vrem sa ne multumim beneficiarii cu lucrari de calitate la preturi imbatabile.
Pentru detalii tehnice, sfaturi si oferta de pret torcretare mecanizata si materiale, va rugam sa accesati pagina CONTACT.